Навес към стоманена конструкция

Надпис за стоманен подслон.Покрити места за паркинг.Навеса има много приложения и не струва много пари. Основното им предназначение е да предпази онова, което е под него от дъжд, сняг и всичко, което може да падне отгоре. При добра основа под навеса, отдолу нещата остават сухи.

Складирайте всичко, издържащо на вятър и температурни амплитуди навън. Храната също не е подходяща за под навеса, защото освен вас, всякакви животинки имат достъп. Откритостта обаче се оказва едно от основните предимства.

Хубавият навес няма подпора никъде по средата, а е напълно свободно проходим и създава усещане за простор. И понеже пространството отдолу не е препречено от стени колони или огради, то може да се заеме без преодоляване на същите тези пречки. Тази е причината, поради който бързащите или мързеливите шофьори ги предпочитат за паркинг. Голяма част от супермаркетите и по-добрите магазини предлагат покрити паркоместа за клиентите си. През зимата това е особено полезно, защото няма да ви се налага да чистите колата си от снега или да боксувате на място в него. Навеса обикновено се прикрепя към едно от стените на готова метална конструкция. Може също да е пред сградата или от двете и страни. Магазините най-често го слагат отпред, за да предпазват клиентите си, както за рекламни послания, колички за сладолед и сандвичи, разни увеселения и други. Зданията от бетон също могат да имат навеси, но те не могат да са толкова обемни, както при стоманените сгради. На практика терасите, чиито обем излиза навън от границите на стените създава своеобразен навес отдолу.

Виждал съм тези покрити места да се използват за какво ли не. Като се започне от паркоместа, сухо местенце за дървата за огрев, за окачване на прането, за нощни градински лампи, места за охранителни видеокамери, за устройства против насекоми, за сянка, за подслон на електрически уреди и градински принадлежности и каквото още се сетите.

За жалост обаче се наблюдава спад в изграждането на навеси към жилищни постройки. Най-вероятните причини за това са все по-гъстото строителство, където всеки квадратен метър е важен. Другото, по-тревожно, предположение е, че хората все по-малко мислят за почивката си.

Навеса освен това увеличава цената на имота ви. Когато дойдат клиенти да разгледат имота, поканете ги на чаша чай под навеса. Ако пък завали дъжд, просто възкликнете – Как хубаво вали наоколо!

Къщичка с навес сред гората.Метален открит гараж за три коли.Навес към метално здание.

Реклами
Публикувано на Допълнения към метални конструкции и тагнато, , , , , . Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s