Екстериор на хале с термопанели

Информация за възможност от услуги.Изолация на външна страна на хале.Строенето с метал претърпява множество промени в днешни дни, както и почти всички останали начини за строене. Това твърдение може да се приложи за почти всички аспекти на нашия живот, като започнем от земеделието и стигнем до компютърните технологии. Металните конструкции също са дастигнали до едно високо индустриално ниво и също така постоянно търпи подобрения и иновации. Последните големи нововъведения в бранша се отнасят до екстериора, който вече, почти задължително трябва да има температуроизолиращи свойства. Инженерите са нетърпеливи да постигнат нови нива на температурната изолация, а инвеститорите следят всяка тяхна крачка. Освен температурната изолация, екстериора на стоманените сгради вече е натоварен със задачата да стане естествена преграда от природни феномени като сняг, вятър, пожари, наводнения, дъжд и още много. Изолационните панели имат един свой каприз, на който трябва се угажда. Може да си купите превъзходни покривни панели, но какво от това, ако не ги монтирате по качествен начин. Малка дупка или пролука, както и липса на внимание при подреждането могат да доведат да пълен провал. Още едно нещо, което трябва да се бори вашата модерна сграда е максимално качество, постигащо максимална ефикасност. Ефикасността се отразява на температурата в помещението, на влажността в него, на достъпа на насекоми и други животни и други.
За да постигнете високо качество на този монтаж са нужни качествени изолационни панели и професионална помощ за тяхното инсталиране. Но дори някой майстори да са големи професионалисти, все пак всеки прави грешки. Едно от нещата, за които трябва да внимавате е мястото на всеки панел да е предварително планирано и както се казва, „всеки панел да си знае мястото“. Дупките, в които ще влизат самонарезните или друг вид болтове е добре за са предварително пробити и да са разположени на такива места, че сандвич панела да не може да се откачи и не вибрира много при вятър. Постигането на това изисква да се добавят допълнителни метални решетъчни структури, които да служат като здрави опорни точки за закрепянето на покритията. Вторичните структури от своя страна се заваряват солидно към гредите (столиците) на металната конструкция. Готовите метални скари ви дават спокойствието да вземете един изолационен лист и да го наложите върху мястото, което сте му отредили според плана. Сега вече ще можете да видите нагледно дали планът ви съдържа някакво недомислие или грешка. След като листа се побира на мястото си и горният му край е близо до покрива можете да го подготвите за поставяне. И тъй като е почти невъзможно да поставите края на панела точно и плътно до гредите на вратите на халето не се и мъчете излишно. Приближете максимално външната част на вече изрязания сандвич панел до гредата, а от вътре изрежете панела по-къс и си оставете място, от което да напълните цялата пролука с изолация. Местата за закрепяне с болтове и шайби може да се декорира със стилна метална лента отгоре или да се боядисат със същия цвят какъвто има и самия изолационен панел. Следващото напътствие може да ви се стори странно, но има и такива случаи при, които изпълнители изолират температурно част от помещение, която не бива да се изолира. За това, ако имате зони, които не бива да се изолират трябва да внимавате тези зони да не бъдат покрити по инерция. Разбира се могат да се дадат още много добри напътствия, но и тези ще ви помогнат да оцените качеството на строежа в някаква степен.
Изолирането на вашето хале с термопанели е една дългосрочно инвестиция, която ще ви помогне да подсигурите стоките си, да дадете допълнителен комфорта на служителите си и да имате една модерна и перспективна материална база. При подобна инвестиция е почти задължително е да се консултирате с производители и професионалисти монтажници. Тази консултация ще струва доста по-малко от онова, което може да загубите при един частичен или цялостен неуспех. Изолационните панели несъмнено придават и по-стилен външен вид на зданията. Не случайно тези панели все по-често се употребяват и за фамилни и малки жилища.

Хубаво покритие с изолационни панели.Изолационни панели, показани отвътре.Термо панел за покрив.

Реклами
Публикувано на За строежа на метални сгради. Запазване в отметки на връзката.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s