Монтаж на халета

ферми и греди

Монтирането се извършва с прецизна последователност, което е превенция срещу често срещани проблеми като изкривявания, нарушен баланс и други. Често се налага да „спасявам“ криви, наклонени, паднали и т.н. халета. Изборът на тип хале ( ригел, тръбнор, винкел) трябва да се обмисли добре и да се съобрази с последващата му употреба.

Демонтаж на халета.

Познаването на структурата на различните халета е основата за един добър и безавариен демонтаж. Надеждността на техниката също има голямо значение. Вниманис се изисква и за запазването на елементите на халето здрави и цели.

Поставяне на сандвич панели.

Поставянети на сандвич панели изисква внимание към стабилността, уплатнението и рязането на части с нетрадиционни форми.

Монтиране на отводнителни съоръжения.

Улуците, хидронаклоните и други трябва да са част от общ отводнителен план.

Къртене.

Къртене се налага в немалко случаи на демонтаж. Освен това се практикува и за отстраняване на всякакви ненужни бетонени конструкции.

Изработка и монтаж на метални врати, огради и други.

При работа с метал от първостепенно значение са качеството на материалите и здравината на връзките.

Демонтаж на панелени сгради

Демонтирането на панелени сгради изисква много умения и дори малко късмет. Демонтирането на здрава панелена част от сграда изисква майсторска работа с къртач, стоманени въжета и кран. Никой добър и откровен специалист не би могъл да обещае 100% успех при подобна операция. Големият опит ми помага да постигам успех почти винаги.


Гласувайте за Вашия фаворит в BGlist.net! &nbspTopSites

Реклами